Carieră

Căutăm personal

Vrei să faci parte din echipa Universul Montessori?

Dacă sunteți interesați să aflați informații suplimentare, vă rugăm să trimiteți CV-ul la adresa de email: montessoribrasov@gmail.com

Îngrijitoare

Descrierea postului:

• Ajută la supravegherea și efectuarea activităților de igienă și sănătate a copiiilor;

• Ajută educatoarele în tot ceea ce este necesar pentru buna desfășurare a activității

Cerințele postului:

• Persoane harnice, deschise, vesele și pozitive, dornice de lucru

• Flexibilitate și capacitate de integrare în echipă (lucrează împreuna cu alte îngrijitoare, educatoare, personal de conducere).

• Disponibilitate pentru un program full-time

• Experiență cu copii mici sau într-o alta instituție de învățământ poate constitui un avantaj.

• Rezistență la stres, răbdare multă, atenție, simț de răspundere, sufletistă, inventivă, spirit creativ, calmă, ordonată.

Educatoare / Asistent Educator

Ești o persoană motivată să lucrezi în mediul Montessori? Te invităm să profiți de oportunitatea de a fi asistent educator în cadrul Universul Montessori.

Candidatul ideal trebuie să fie o persoană liniștită, caldă, armonioasă, responsabilă, punctuală, răbdătoare, blândă și energică. Experiența în sistemul tradițional sau alte sisteme de educație alternative, precum și cunoașterea limbi straine, reprezintă un avantaj. Vă oferim mediu profesional calitativ, activitate într-o echipă unită bazată pe cooperare profesională și sprijin reciproc, posibilități de dezvoltare personală și profesională (inclusiv formare că educator acreditat AMI sau finanțare curs AMI în desfașurare) cât și pachet salarial atractiv și compatibil cu experiența și formarea candidatului.

Misiunea noastră este de a promova educația de tip Montessori la cel mai înalt nivel posibil, respectând fiecare copil în parte și încuranjându-l să se dezvolte în ritmul său propriu, cultivându-i dorința de cunoaștere.
Dacă sunteți interesați să aflați informații suplimentare despre acest rol și să vă extindeți cariera alături de noi, vă rugăm să trimiteți CV-ul la adresa de email:

montessoribrasov@gmail.com

Sună acum!