Strada Ioan Ursu, nr 12, Brasov (vis-à-vis Coresi Mall)

Loc de joacă exterior

Asistentă medicală

Clase spaţioase şi luminoase

Activităţi opţionale

La fiecare clasă Montessori sunt cate două educatoare – principală şi asistenta, iar maximul de copii acceptat este dat de suprafata clasei. În fiecare locaţie Universul Montessori există o doamna îngrijitoare dedicata pentru îngrijirea copiilor (schimbarea de scutec), cât şi personal propriu ce se ocupa zilnic de curatenia din locatie.

Credem cel mai tare în puterea exemplului și îi tratăm pe cei mici cu respect, iar ei învață astfel să facă asta mai departe. Tocmai de aceea îi implicăm pe copilaşi în activităţile de viaţă practică cum ar fi pregătirea mesei, îngrijirea plantelor, curăţarea clasei, aşezarea papuceilor etc. Poți programa vizitarea centrului educațional printr-un mesaj la adresa de email:

Echipa Universul Montessori Urban

Marilena Nicula

Educator Montessori Bambini Deutsch Urban

Daniela Ilinca

Educator Montessori Casa dei Bambini Urban

Andrada Nica

Educator Montessori Bambini English Urban și Coordonator locație Urban

Petronela Neamtu

Educator Montessori Toddlers Urban

Daria Ghita

Educator Secundar Bambini English Urban

Ana Maria Margean

Asistentă Medicală Urban

Andreea Vladoi

Educator Secundar Casa Dei Bambini Urban

Gabriela Hambic

Educator Secundar Bambini Deutsch Urban

Irina Papuc

Educator Secundar Toddlers Urban
Educator Montessori Bambini Deutsch Urban

“Am terminat Facultatea de Limbi si Literaturi Straine in cadrul UNiversitatii Bucuresti, sectia Engleza-Germana-Suedeza. Am profesat in domeniul invatamantului de stat din Bucuresti timp de 2 ani si tot atat in cel privat alternativ. Mutandu-ma in Brasov, am dorit sa ma dezvolt din punct de vedere profesional, alegand sistemul Montessori pentru inca 2 ani. Fiind o persoana ambitioasa si dedicata muncii mele, am dorit sa lucrez intr-un mediu profesionist si dinamic, care sa-mi permita folosirea cunostintelor acumulate, iar acesta se numeste Centru Educational Montessori Brasov.”

Phone:
Educator Montessori Casa dei Bambini Urban

“Energică și perseverentă, într-o continuă dezvoltare personală și profesională, iubesc veselia și candoarea pe care copiii le răspândesc în jur. Mi-am descoperit atracția pentru educația Montessori și doresc să-mi folosesc pregătirea profesională (licență în Asistență Socială, Nivelul I al Departamentului pentru pregătirea personalului didactic, master în Sociologie, Pedagog de recuperare, dublă formare în psihoterapie – Terapie prin Joc și Dramaterapie) și experiența terapeutică și din domeniul Analizei Comportamentale Aplicate (din 2010 până în prezent) pentru susținerea copiilor în procesul de dezvoltare complexă armonioasă.”

Phone:
Educator Montessori Bambini English Urban și Coordonator locație Urban

“Sunt Andrada Nica, educator al grupei Bambini English, în cadrul Centrului Educațional Universul Montessori Urban. Odată cu nașterea fetiței mele, am descoperit metoda de educație Montessori și văzând ușurința cu care mă conectez cu copiii și cunoscând dorința mea tot mai mare de a-i sprijini în procesul lor de învățare, am ales un alt drum în carieră. Și iata-mă aici! Sunt o persoană creativă, empatică, entuziastă, dedicată și implicată în tot ceea ce întreprind. Iubirea și respectul pentru copii, credința puternică în marele potențial schimbător al educației Montessori, ideea de a ghida copilul și de a-i oferi cheia pentru întreaga lume mă determină să lucrez conștient în fiecare zi. Una dintre valorile mele este bunătatea. Consider că este contagioasă și acesta este și mesajul pe care doresc să îl trasmit tuturor : Alege să fii bun!”

Phone:
Educator Montessori Toddlers Urban

“Sunt Petronela Neamțu – Educator Montessori Toddlers Urban

Din dorința de a- i întelege pe ceilalți am urmat cursurile Facultăți de Psihologie urmând apoi un master în acest domeniu.
Sunt o persoană calmă, răbdătoare, veselă și optimistă.

Iubesc copiii și îmi place să mă transpun în lumea lor colorată, plina de creativitate și inocență.
Sunt o fire sociabilă și prietenoasă având ca și motto: “comunicarea este cheia succesului”.

Sunt atentă la nevoile copiilor, îmi place să mă joc cu ei, să îi încurajez și să contribui la dezvoltarea lor.

Consider gradinița ca fiind a doua casa a copilului, drept pentru care afecțiune și blândețea primează în formarea și educarea celor mici.”

Phone:
Educator Secundar Bambini English Urban

“Cei care mă cunosc spun despre mine că sunt un bun ascultător, o persoană pe care se pot baza şi o persoană răbdătoare. Eu consider însă că la temelia fiecărui om ar trebui să se afle empatia, calitate pe care m-am preocupat să mi-o dezvot și care consider că este punctul meu forte. Doar așa pot să creez acea legatură profundă, acea conexiune ce îmi permite să percep sentimentele şi nevoile celuilalt, reuşind astfel o comunicare eficientă.

Consider că perioada preșcolară este foarte importană și constituie o bază solidă în formarea copilului pe toate planurile de dezvoltare, iar eu simt că pot să ofer copiilor suportul şi îndrumarea de care au nevoie pentru a-şi contrui viitoarea personalitate. Acest lucru se poate face doar prin perseverenţă, calm, răbdare, iubire şi afecţiune și am încredere că le am pe toate acestea.”

Phone:
Asistentă Medicală Urban

“Am absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie ,,Dunărea de Jos” din Galați specializarea Asistență Medicală Generală. Am profesat în domeniul stomatologiei dar și într-o clinică care oferă servicii medicale de diagnostic imagistic, de laborator precum și asistență medicală specializată. În anul 2021 am absolvit Nivelul I al Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic, iar anul acesta în cadrul Facultății de Medicină din Brașov, am absolvit Programul de Master specializarea Managementul și strategiile îngrijirilor paliative. Sunt o persoană foarte ambițioasă, empatică, organizată, îmi place corectitudinea, iubesc copiii și să stau în preajma lor. Relația mea cu copiii a fost dintotdeauna specială, în perioada liceului implicându-mă în proiecte precum ,,Toți la grădiniță, toți la școală”, militând întotdeauna pentru drepturile copiilor. Am convingerea că o societate civilizată va avea întotdeauna nevoie de oameni pregătiți, pasionați și dedicați.”

Phone:
Educator Secundar Casa Dei Bambini Urban

“Pasiunea de a lucra cu cei mici am descoperit-o la activitățile de voluntariat în cadrul unei grădinițe. Mi-am dorit dintotdeauna sa pot contribui la educația copiilor. Sunt răbdătoare, amabilă, empatica, prietenoasă, creativa, sensibilă și atentă. Îmi doresc să contribui la formarea copiilor motivați, pasionați și independenți.”

Phone:
Educator Secundar Bambini Deutsch Urban

Autoeducația şi educația permanentă mă caracterizează pe deplin. Drept (încă o) dovadă, în 2023 am finalizat studiile de licență ca şefă de promoție a Facultății de Psihologie şi Ştiințe ale Educației din cadrul Universității Transilvania din Braşov. Sunt absolventă a Modulului Psihopedagogic Nivel I şi a cursului de Asistent Montessori nivelul 3-6 ani organizat de Paces România. Ca mamă de doi preşcolari, fiecare zi îmi aduce noi bucurii şi noi provocări care mă fac să mă dezvolt continuu. Sunt onorată să fac parte din echipa Universul Montessori Braşov, un loc ideal pentru formare, creştere şi dezvoltare pe toate planurile.

Phone:
Educator Secundar Toddlers Urban

Sa fac parte din echipa Universul Montessori a fost și este o continua experiența de care ma bucur in fiecare zi.
Ceea ce îmi propun este sa însoțesc copiii in procesul de creștere și împlinire personală pentru a-și atinge întregul potențial. Prin comunicare, reușesc sa creez un mediu sigur in care copilul sa-și dezvolte încrederea in sine, independența și plăcerea de a învața in fiecare zi lucruri noi, ce îi vor ajuta pe parcursul vieții.
Ma consider norocoasa sa am alături de mine oameni care ma ajuta sa ma dezvolt și sa evoluez in cadrul echipei Universul Montessori.

Phone:
Sună acum!