Strada Hărmanului, 4Q Tărlungeni (cartierul rezidențial Valea cu Flori 5)

Loc de joacă exterior

Asistentă medicală

Clase spaţioase şi luminoase

Activităţi opţionale

La fiecare clasă Montessori sunt cate două educatoare – principală şi asistenta, iar maximul de copii acceptat este dat de suprafata clasei. În fiecare locaţie Universul Montessori există o doamna îngrijitoare dedicata pentru îngrijirea copiilor (schimbarea de scutec), cât şi personal propriu ce se ocupa zilnic de curatenia din locatie.

Credem cel mai tare în puterea exemplului și îi tratăm pe cei mici cu respect, iar ei învață astfel să facă asta mai departe. Tocmai de aceea îi implicăm pe copilaşi în activităţile de viaţă practică cum ar fi pregătirea mesei, îngrijirea plantelor, curăţarea clasei, aşezarea papuceilor etc. Poți programa vizitarea centrului educațional printr-un mesaj la adresa de email:

Echipa Universul Montessori Izvor

Camelia Dogaru

Educator Montessori Bambini English Izvor și Coordonator locație Izvor

Cristina Secareanu

Educator Montessori Bambini English Izvor

Ritta Bulgaru

Educator Secundar Bambini English Izvor

Ionela Marinache

Educator Montessori Toddlers Izvor

Andreea Biea

Asistentă Medicală Izvor

Elena Moraru

Educator Montessori Toddlers Izvor

Ionela Patrolea

Educator Secundar Toddlers Izvor

Florentina Dobre

Educator Secundar Bambini Izvor
Educator Montessori Bambini English Izvor și Coordonator locație Izvor

“Sunt o persoană ambițioasă, optimistă și într-o continuă dezvoltare personală și profesională. Privesc misiunea de educator ca pe o mare răspundere și îmi doresc ca cei mici să găsească în preajma mea căldura și siguranța de care au nevoie. Mă bucur că pot fi o parte din minunata lume Montessori, aștept cu nerăbdare să ne cunoaștem și să creștem împreună liberi în gândire și comportament.”

Phone:
Educator Montessori Bambini English Izvor

“Ma numesc Cristina Secareanu si am absolvit Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației- Spiru Haret Brașov. Legatura mea cu copiii a fost dintotdeauna una speciala. Sunt creativa și empatica, reușesc cu ușurință sa aduc zâmbetul și bucuria pe chipul copiilor.”

Phone:
Educator Secundar Bambini English Izvor

“Am absolvit Facultatea de Sociologie-Psihologie, specializarea Psihologie și în paralel am urmat cursurile modulului psihopedagogic. Cred cu tărie că fiecare persoană trebuie să aleagă profesia care i se potrivește cel mai bine abilităților și înclinatiilor sale naturale, astfel că și eu mi-am găsit chemarea. Sunt o profesionisă competentă, amabilă, prietenoasă, atentă, răbdătoare, curioasă, interesată de viată, o colegă sensibilă, gata mereu de cooperare, care știe să lucreze într-o echipă de oameni cu gânduri asemănătoare. Îmi doresc să contribui la formarea copiilor, care gândesc liber, care sunt motivați intrisec, care învată/lucrează cu plăcere și nu pentru că ,,trebuie”, care își ascultă instictul, își urmează pasiunea, conștienți de nevoile și dorințele celor de lângă ei. În munca mea mă las condusă de pasiune şi responsabilitate, dorinƫa mea cea mai profundă fiind să-i pot oferi fiecărui copil sprijinul şi suportul necesar în a-şi găsi propriul drum în viaƫă. Scopul meu este acela de a mă perfecționa, de a studia continuu, de a dobândi experiențe noi, de a mă dezvolta atât personal cât și profesional. Mă consider norocoasă pentru că am alături oameni care mă ajută să evoluez, să imi doresc mai mult și să nu renunț în fața obstacolelor. Sunt încântată să fac parte din echipa Universul Montessori!”

Phone:
Educator Montessori Toddlers Izvor

Sunt o persoana cu zambetul mereu pe buze, curioasa si dornica sa invete. Consider ca nu doar copiii au sarcina sa invete, fiecare dintre noi facem acest lucru, inclusiv sa invatam sa ne bucuram de ceea ce ne ofera viata. Descoperim si crestem! Sunt o persoana ambitioasa,calma și responsabilă. Iubesc copiii si energia placuta pe care acestia o planteaza in inimile noastre! Sunt recunoscatoare pentru sansa de a face parte din Universul Montessori si imi doresc sa imi dezvolt o carieră aici!

Phone:
Asistentă Medicală Izvor

“Fă ceea ce-ţi place cu adevărat şi nu vei mai munci nici o zi din viaţa ta!” ..acesta e motto-ul care mă ghidează de mai bine de 10 ani, când de pe băncile Facultății de Medicina (specializarea “Asistență Medicală”) am decis să-mi exercit meseria alături de cele mai pure ființe de pe Pământ – copiii. Oportunitatea de a lucra zilnic cu ei, în cadrul Universului Montessori, este direct proporțională cu împlinirea mea ca om, ca și cadru medical, dar nu în ultimul rând, ca și mama de două minuni. Am acceptat provocarea de a face parte din această echipa și sunt recunoscătoare pentru acest prezent pe care îl trăiesc, atât de frumos creionat. Pentru tot ceea ce faceți cu și pentru noi: Vă mulțumim vouă, copii!

Phone:
Educator Montessori Toddlers Izvor

Sunt absolventă a Facultății de Sociologie și Asistență Socială – Universitatea București, dar și a Masterului în același domeniu.

Despre mine pot spune că sunt o fire calmă, empatică, răbdătoare, blândă, creativă, mereu cu zâmbetul pe buze și cu inima deschisă să primească și să dăruiască iubire, punctuală, responsabilă, dornică de a învăța și de a face lucruri deosebite.

În copilărie fiecare dintre noi a avut un rol principal în povestea sa. Rolul pe care deseori îl jucam și care se potrivea foarte bine cu personalitatea și sufletul meu a fost cel de educatoare/învățătoare.
Deși anii treceau, eu îmi doream tot mai mult să urmez visul copilăriei mele, și iată-mă astăzi o educatoare împlinită.

Împreună cu cei mici, îmi doresc să descoperim și mai mult lumea și tot ceea ce ne înconjoară prin numeroase activități, joculețe și experiențe ce au drept scop formarea și dezvoltarea multilaterală a acestora, însă într-o notă de basm.
Mă bucur mult pentru această oportunitate și pentru că fac parte din familia Montessori.

Phone:
Educator Secundar Toddlers Izvor

Sunt Patrolea Ionela- Asistent Educator Montessori Toddlers Izvor și sunt absolventă a Facultății în Administrarea Afacerilor din cadrul Universității “Trinity Saint David” din Marea Britanie.

Sunt o persoană pozitivă, prietenoasă şi ambițioasă.

A lucra cu cei mici este o provocare de care ai parte zi de zi, însă zâmbetul și spontanitatea lor îți fac cu siguranță ziua mai frumoasă.

Sunt mamă, iar metoda Montessori i-a adus băiețelului meu liniștea interioară, devenind mai echilibrat şi independent.

Am avut sanşa de a mă alătura unei echipe minunate de la care am învățat să respect copiii, să-i ascult şi să le vorbesc ca și cum aş face-o cu adulții. Sunt într-un continuu proces de dezvoltare și sunt încântată de a face parte din echipa Universul Montessori.

Phone:
Educator Secundar Bambini Izvor

“A fi educatoare nu înseamnă doar a educa, ci înseamnă mai presus de toate a simți …să simți iubire pentru copii,să simți că aceștia înseamnă ceva pentru tine. Iubesc să fiu in preajma copiilor, deoarece aceștia emană bucurie si inocență! Fiecare zi petrecută cu copiii este diferită și interesantă, este o oportunitate de a fi mereu in lumea copilăriei!”

Phone:
Sună acum!