Testimoniale

Doresc sa impartasesc cu dvs. faptul ca Ionela Marinache este o educatoare minunata, profesionista. Ma bucur ca Eddy a fost la clasa ei. Am apreciat foarte mult felul in care comunica cu parintii, faptul ca este prietenoasa dar si directa atunci cand este cazul. Consider ca aceasta comunicare deschisa cu parintii ajuta foarte mult atunci cand copilul este mic si vine acasa cu povesti. Tin sa mentionez ca indiferent cate intrebari am avut, Ionela Marinache mi-a raspuns cu aceeasi implicare, indiferent de ora sau zi. Are foarte multa rabdare cu cei mici si atunci cand a trebuit sa il invatam pe Eddy ceva (renuntare la pampers, suzeta etc), am lucrat impreuna, ea la gradi, eu acasa si astfel procesul nu a fost intrerupt.
Andreea Traxler
Fetița noastră este în al 3-lea an de Universul Montessori Urban, un centru educațional ce poate fi considerat un etalon în domeniu, gestionat cu responsabilitate și eficiență, cu oameni deosebiți, care construiesc și modelează caractere cu profesionalism și dăruire, într-un mediu sigur și plin de căldură. Toate acestea au contribuit și au făcut posibil ca așteptările noastre să fie mai mult decât împlinite, începând cu adaptarea blândă și continuând cu fiecare etapă a evoluției Dariei. Daria a fost mereu un copil sociabil, dornic de interacțiune și cunoaștere. Prin activitățile educative și creative desfășurate atât în grup cât și individual, îndrumați permanent cu blândețe dar și fermitate, și-a însușit într-un mod natural cunoștințe elementare, noțiuni de lucru în echipă și respectare a regulilor. Evoluția ei a fost frumoasă, firească, echilibrată, a mers mereu cu bucurie și nerăbdare la gradiniță.
La momentul începerii grădiniței, acasă era foarte selectivă în ce privește alimentația (orice metode am încercat), însă cu abordarea doamnei educatoare, meniul a fost treptat agreat integral, iar în prezent este foarte iubit. Acasă nu e nimic așa bun ca la grădi :), dar ulterior a început să accepte și cu noi feluri de care în trecut nu se atingea (dat fiind că le-a "testat" la grădiniță).
Comunicarea optimă atât cu doamna educatoare cât și la nivel managerial, cu deschidere permanentă pentru dialog și soluții, a permis construcția unor relaționări corecte, bazate pe respect reciproc, benefice în procesul complex al formării copilului.

Mulțumim Universul Montessori pentru crearea acestui univers magic pentru copilul nostru, pentru că onorează cu succes oferta de educație de calitate și de amintiri prețioase!
Maria și Ciprian Cențiu
"De când fiica mea a început să frecventeze această grădiniță la sfârșitul lunii august, am observat câteva aspecte pozitive remarcabile. În primul rând, grădinița este foarte bine organizată, punând un accent deosebit pe stabilitatea emoțională a copiilor. Am observat că fiica mea a dezvoltat mai multă răbdare și empatie, lucru care ne bucură profund. Apreciez și efortul depus de grădiniță în a crea o comunitate în jurul instituției, atât pentru copii, cât și pentru părinți. Acest sentiment de apartenență și unitate este esențial pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor și pentru consolidarea unei relații strânse între grădiniță și familii. Vă mulțumesc pentru toată dedicarea și efortul depus. Suntem încrezători că am făcut alegerea potrivită pentru fiica noastră."
Moldoveanu Adrian
La început, acomodarea a fost mai dificilă pentru Cezar, deși am încercat să merg și eu cu el, nu a fost cea mai bună decizie, deoarece nu voia să se despartă de ''mami'. La propunerea d-nei educatoare, am decis să-l las singur, treptat, de la 1h la 1.30 și încet, Cezar s-a acomodat. Acum, când îl iau de la grădiniță, îmi spune că nu vrea acasă, vrea la grădi la copii. Apreciez faptul că acomodarea se face cu blândețe, doamnele educatoare se comportă foarte frumos cu el, au răbdare, el fiind puțin mai reticent în medii noi. Are nevoie să simtă siguranță în orice face, și faptul că după 2 săptămâni jumătate nu a mai plâns deloc, îmi demonstrează că Universul Montessori este o alegere bună. Apreciez aplicația Kinderpedia pentru că ne ține la curent cu mesele copilului și activitățile pe care le face la grădiniță. Un alt lucru pozitiv este și implicarea părinților în activitățile extra-curriculare organizate cu diferite teme. Cred că Universul Montessori este un loc creat din inimă pentru copiii noștri.
Raluca Sandru
Am fost impresionați de atmosfera caldă și primitoare, de personalul calificat și de programul educațional adaptat nevoilor copiilor. Ne doream pentru Ariana o acomodare blândă, intelegere si o grădiniță orientată spre nevoile ei. Universul Montessori Urban a fost o alegere minunată pentru fetita noastra . Personalul dedicat și atenția acordată fiecărui copil in parte au creat un mediu perfect pentru dezvoltarea ei. Activitățile variate și abordarea lor caldă, răbdătoare, ferma și educativă au făcut experiența Arianei la grădiniță una plină de bucurie și învățare.  Ariana a fost foarte fericită să vină la grădiniță din prima zi. Noi ca părinți nu am simtit perioada de acomodare. A fost întâmpinată cu drag și înțelegere de către educatoare, care au reușit să o facă să se simtă ca acasă. Diminețile era prima la ușă. În cei 3 ani jumate petrecuți la grădiniță deja, Ariana a învățat multe lucruri noi, atât din punct de vedere academic, cât și din punct de vedere social. A învățat să se integreze, interacționeze cu ceilalți copii, să respecte regulile și să-și dezvolte abilitățile de comunicare și de rezolvare a problemelor. A crescut un copil independent, echilibrat care a invatat sa isi exprime emotiile si dorințele.
Iulia si Sergiu Comănelea
Ma numesc Perea Andreea și fetița mea Theea Georgia face parte de câteva luni din universul Montessori Urban ! Cu toate ca aveam emoții am găsit niște oameni cum rar se mai găsesc : înțelegători , empatici și in primul rând sufletiști ! Am găsit o echipă de oameni profenisti ,bine pregătiți  așa ca fetița mea nu a avut nici o problema in a se adapta la grădiniță ! Nu regret nici o clipă alegerea făcută , are un mediu in care poate să crească și in care se simte în siguranță ! Doamnei educatoare îi mulțumesc pe această cale pentru răbdarea și dragostea care i-o oferă și țin să vă felicit pe toți pentru munca care o depuneți zi de zi ca cei mici să se simtă ca acasă !
Perea Andreea
Cu adevarat a doua casa pentru copilul nostru. Spatii frumoase, luminoase si primitoare, colectiv prietenos, atmosfera placuta. Veselia si curatenia sunt ca la ele acasa la Universul Montessori. Programa variata, cu activitati diverse dar si relaxanta in acelasi timp, fara presiuni si contrangeri inutile. Recomand cu drag."
Florenta Dobrin
"Ne-am acomodat foarte bine, ne place mult la gradinita. Programul este foarte ok pentru mine. Sunt multumita de faptul ca predarea se face foarte rapid , respectiv nu exista probleme cu locurile de parcare, mereu se gasesc locuri libere.  Alt aspect care imi place este ca intotdeauna cand iau copilul, este in haine (si scutec) curate. Un lucru care ma incomodeaza este faptul ca nu pot avea acces la clasa, pentru a vedea cum se comporta/ manifesta la gradinita, iar pe de alta parte, aceasta restrictie ofera mai multa siguranta copiilor, ceea ce la fel este un avantaj. Folosirea aplicatiei Kinderpedia este un avantaj foarte mare.  Educatoarele sunt foarte amabile si au o atitudine blanda, dar in acelasi timp ferma fata de copii. Atitudinea copilului este pozitiva fata de gradinita, ceea ce denota faptul ca se simte bine. Pot spune ca suntem multumiti, si ne bucuram ca am ales anume “Universul Montessori”."
Rogai Diana
Va multumim pentru experienta de pana acum la gradinita. Motivele pentru care v-am ales stau inca in picioare, prin urmare o sa dau un feedback doar pe partea de resurse umane. Fetele de la Toddlers Snowdrop si Andreea ne-au oferit toata rabdarea din lume, multa caldura, implicare si sprijin oricand am avut nevoie si nu in ultimul rand educatie cu blandete. Am avut parte de evenimente interesante si surprize, am observat cum Alexandra a "crescut" frumos. Imi doresc ca ele sa fie alaturi de multi copilasi pe viitor si sa le calauzeasca primii pasi la inceput de "drum social" asa cum au facut-o cu noi. Trebuie sa le pomenesc si pe educatoarele de la noua clasa, unde am avut parte de o primire la fel de calduroasa, sper sa ne bucuram de experiente placute in continuare.
Elena Patrascu
Suntem in ultimul an la Montessori Izvor,si chiar dacă nu a fost prima alegere, deoarece nu știam ce înseamnă sistemul Montessori, nu regretam nici o clipa decizia luata după cei trei ani. Reticenți la început văzând sistemul,lipsa jucăriilor, activitățile care se desfășoară în gradinita, acomodarea mai grea a fost a noastră a parintilor să înțelegem ce este mai bine pentru fetita noastră. Deși mai avem încă 10 luni pana la incheierea ciclului ma declar mulțumit de aceasta experienta, de dezvoltarea fetitei, și de startul ei în primii ani care datorita sistemului montessori cât și educatoarei a fost unul bun. Concluzionând recomandam Gradinita Montessori și în special locatia Izvor care este o locație la standarde înalte. Multumim
Familia Nicola
Vreau să vă mulțumim că la nivel de grijă față de copil, mediu armonios și de siguranță ați oferit ceea ce ați promis. Denis vine acasă fericit, fără stări de agitație, schimbări negative de comportament. Nu-l lăsăm plângând , nu-l luăm plângând de la grădi. Acesta este barometrul nostru de satisfacție. Ceea ce se face la dvs se face bine. Este o muncă de echipă pentru acest rezultat și de aceea doresc să apreciez munca și activitatea tuturor. Este un job greu și îl faceți foarte bine. Sincere felicitări și vă dorim putere să vă păstrați energia și entuziasmul de a e educa prin joacă, răbdare, empatie și toleranță, atât față de copii cât și față de părinți.
Familia Stana
Sună acum!