Echipa noastră

UNIVERSUL MONTESSORI

Să ne cunoaștem...

Educaţia Montessori înlocuiește cu success clasice replici: „Nu poți! Nu ești bun de nimic! X cum a făcut?” cu „Eşti puternic şi curajos.” sau „Sunt sigur că te vei descurca”. Cu blândețe și empatie, fără critică și cicăleală, copilul învață să fie independent, responsabil și sigur pe sine. Totul sub supravegherea atentă a călăuzelor noastre, a pedagogilor pasionați cu adevărat de ce fac. 
Fiecare clasă montessori are un educator principal și un asistent educator, pe care îi regăsiți atât la predarea cât și la preluarea copilului.

Marilena Nicula

Educator Montessori Bambini Deutsch Urban

Daniela Ilinca

Educator Montessori Casa dei Bambini Urban

Adriana Scarlat

Educator Montessori Toddlers Bartolomeu

Camelia Dogaru

Educator Montessori Bambini English Izvor și Coordonator locație Izvor

Cristina Secareanu

Educator Montessori Bambini English Izvor

Ritta Bulgaru

Educator Secundar Bambini English Izvor

Andrada Nica

Educator Montessori Bambini English Urban și Coordonator locație Urban

Simona Dulea

Educator Secundar Casa dei Bambini Bartolomeu

Lavinia Pliatsikas

Educator Montessori Casa dei Bambini Bartolomeu și Coordonator locație Bartolomeu

Ionela Marinache

Educator Montessori Toddlers Izvor

Victoria Ristea

Educator Montessori Bambini English Bartolomeu

Petronela Neamtu

Educator Montessori Toddlers Urban

Andreea Biea

Asistentă Medicală Izvor

Elena Moraru

Educator Montessori Toddlers Izvor

Ionela Patrolea

Educator Secundar Toddlers Izvor

Daria Ghita

Educator Secundar Bambini English Urban

Florentina Dobre

Educator Secundar Bambini Izvor

Adina Nichifor

Educator Secundar Toddlers Bartolomeu

Ana Maria Margean

Asistentă Medicală Urban

Mirela Matei

Asistentă Medicală Bartolomeu

Andreea Vladoi

Educator Secundar Casa Dei Bambini Urban

Antonia Mihai

Educator Montessori Bambini Deutsch Bartolomeu

Gabriela Hambic

Educator Secundar Bambini Deutsch Urban

Irina Papuc

Educator Secundar Toddlers Urban

Diana Dascăl

Educator Secundar Bambini Deutsch Bartolomeu
Educator Montessori Bambini Deutsch Urban

“Am terminat Facultatea de Limbi si Literaturi Straine in cadrul UNiversitatii Bucuresti, sectia Engleza-Germana-Suedeza. Am profesat in domeniul invatamantului de stat din Bucuresti timp de 2 ani si tot atat in cel privat alternativ. Mutandu-ma in Brasov, am dorit sa ma dezvolt din punct de vedere profesional, alegand sistemul Montessori pentru inca 2 ani. Fiind o persoana ambitioasa si dedicata muncii mele, am dorit sa lucrez intr-un mediu profesionist si dinamic, care sa-mi permita folosirea cunostintelor acumulate, iar acesta se numeste Centru Educational Montessori Brasov.”

Phone:
Educator Montessori Casa dei Bambini Urban

“Energică și perseverentă, într-o continuă dezvoltare personală și profesională, iubesc veselia și candoarea pe care copiii le răspândesc în jur. Mi-am descoperit atracția pentru educația Montessori și doresc să-mi folosesc pregătirea profesională (licență în Asistență Socială, Nivelul I al Departamentului pentru pregătirea personalului didactic, master în Sociologie, Pedagog de recuperare, dublă formare în psihoterapie – Terapie prin Joc și Dramaterapie) și experiența terapeutică și din domeniul Analizei Comportamentale Aplicate (din 2010 până în prezent) pentru susținerea copiilor în procesul de dezvoltare complexă armonioasă.”

Phone:
Educator Montessori Toddlers Bartolomeu

“Am studiat Științe Economice, Facultatea Finanțe Bănci și pentru ca mi-a plăcut mereu sa stau în preajma copiilor, cu mult înainte sa devin mămică, am decis sa-mi îndeplinesc visul și am urmat cursul de Educator Specializat. Mutându-mă in Brasov,am avut șansa de a mă alătura unei echipe minunate, aceea de la Universul Montessori Brașov. Sunt o persoana calma,prietenoasă,înțelegătoare, ambițioasă, creativă și dornică de o oferi iubire copiilor. Sunt pregătită să le fiu alături în aceasta lume fascinantă a copilăriei,sa-i ghidez,sa învățăm și sa descoperim împreună.”

Phone:
Educator Montessori Bambini English Izvor și Coordonator locație Izvor

“Sunt o persoană ambițioasă, optimistă și într-o continuă dezvoltare personală și profesională. Privesc misiunea de educator ca pe o mare răspundere și îmi doresc ca cei mici să găsească în preajma mea căldura și siguranța de care au nevoie. Mă bucur că pot fi o parte din minunata lume Montessori, aștept cu nerăbdare să ne cunoaștem și să creștem împreună liberi în gândire și comportament.”

Phone:
Educator Montessori Bambini English Izvor

“Ma numesc Cristina Secareanu si am absolvit Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației- Spiru Haret Brașov. Legatura mea cu copiii a fost dintotdeauna una speciala. Sunt creativa și empatica, reușesc cu ușurință sa aduc zâmbetul și bucuria pe chipul copiilor.”

Phone:
Educator Secundar Bambini English Izvor

“Am absolvit Facultatea de Sociologie-Psihologie, specializarea Psihologie și în paralel am urmat cursurile modulului psihopedagogic. Cred cu tărie că fiecare persoană trebuie să aleagă profesia care i se potrivește cel mai bine abilităților și înclinatiilor sale naturale, astfel că și eu mi-am găsit chemarea. Sunt o profesionisă competentă, amabilă, prietenoasă, atentă, răbdătoare, curioasă, interesată de viată, o colegă sensibilă, gata mereu de cooperare, care știe să lucreze într-o echipă de oameni cu gânduri asemănătoare. Îmi doresc să contribui la formarea copiilor, care gândesc liber, care sunt motivați intrisec, care învată/lucrează cu plăcere și nu pentru că ,,trebuie”, care își ascultă instictul, își urmează pasiunea, conștienți de nevoile și dorințele celor de lângă ei. În munca mea mă las condusă de pasiune şi responsabilitate, dorinƫa mea cea mai profundă fiind să-i pot oferi fiecărui copil sprijinul şi suportul necesar în a-şi găsi propriul drum în viaƫă. Scopul meu este acela de a mă perfecționa, de a studia continuu, de a dobândi experiențe noi, de a mă dezvolta atât personal cât și profesional. Mă consider norocoasă pentru că am alături oameni care mă ajută să evoluez, să imi doresc mai mult și să nu renunț în fața obstacolelor. Sunt încântată să fac parte din echipa Universul Montessori!”

Phone:
Educator Montessori Bambini English Urban și Coordonator locație Urban

“Sunt Andrada Nica, educator al grupei Bambini English, în cadrul Centrului Educațional Universul Montessori Urban. Odată cu nașterea fetiței mele, am descoperit metoda de educație Montessori și văzând ușurința cu care mă conectez cu copiii și cunoscând dorința mea tot mai mare de a-i sprijini în procesul lor de învățare, am ales un alt drum în carieră. Și iata-mă aici! Sunt o persoană creativă, empatică, entuziastă, dedicată și implicată în tot ceea ce întreprind. Iubirea și respectul pentru copii, credința puternică în marele potențial schimbător al educației Montessori, ideea de a ghida copilul și de a-i oferi cheia pentru întreaga lume mă determină să lucrez conștient în fiecare zi. Una dintre valorile mele este bunătatea. Consider că este contagioasă și acesta este și mesajul pe care doresc să îl trasmit tuturor : Alege să fii bun!”

Phone:
Educator Secundar Casa dei Bambini Bartolomeu

“Am absolvit facultatea de Psihologie si Pedagogie Brașov cu titlul “Licentiat în psihologie”. Iar în prezent urmez cursul de “Educator Specializat”. Încă din perioada studenției am avut oportunitatea de a lucra în sistemul de învățământ privat ca și Educatoare, unde am putut pune în practica cunoștințele dobândite în facultate. Sunt o persoana calma, vesela, optimista, răbdătoare, empatica și foarte creativa. Îmi place arta și frumosul, iar lucrul acesta m-a ajutat sa pot lucra cu copiii din învățământul preșcolar și primar unde am susținut ateliere de creație cu ei aproximativ 7 ani de zile. Lucrul cu copiii îmi da o satisfacție imensa, mai ales atunci când ști ca munca ta în modelarea comportamentului unui copil este o etapa foarte importanta pentru evoluția acestuia, iar rezultatele sunt vizibile. Am descoperit de curând pedagogia Montessori și sunt foarte atrasa de principiile acesteia. Echipa minunata din acest univers m-a ajutat sa încep sa cunosc tainele unei educații exemplare pe care orice părinte o dorește pentru copilul sau.”

Phone:
Educator Montessori Casa dei Bambini Bartolomeu și Coordonator locație Bartolomeu

Sunt mama de 3, absolventa a cursului de educator Montessori 3-6 ani, iar la baza, inginer in industria alimentara. Deși meseria de educator, întotdeauna mi s-a părut una dintre cele mai grozave din lume, nu m-am gandit niciodată ca ar putea fi meseria mea. Dar uite ca viata mi-a dat toate motivele ca eu sa fac acest pas și in fiecare zi îmi confirma ca am făcut alegerea potrivită. Este fascinant cât de mult este prețuit copilul in pedagogia Montessori, cât de mult poți contribui la dezvoltarea lui și cât de ușor este sa te bucuri împreuna cu el. Sper la o colaborare cât mai frumoasa atât cu copiii dar și cu părinții, vin cu multa energie pozitivă și dorința de a face lucrurile sa se întâmpla intr-un mod cât mai frumos.

Phone:
Educator Montessori Toddlers Izvor

Sunt o persoana cu zambetul mereu pe buze, curioasa si dornica sa invete. Consider ca nu doar copiii au sarcina sa invete, fiecare dintre noi facem acest lucru, inclusiv sa invatam sa ne bucuram de ceea ce ne ofera viata. Descoperim si crestem! Sunt o persoana ambitioasa,calma și responsabilă. Iubesc copiii si energia placuta pe care acestia o planteaza in inimile noastre! Sunt recunoscatoare pentru sansa de a face parte din Universul Montessori si imi doresc sa imi dezvolt o carieră aici!

Phone:
Educator Montessori Bambini English Bartolomeu

Am 35 de ani și sunt născută în Slatina. Am studiat Facultatea de Filosofie – Jurnalism și sunt stabilită în Brasov de câțiva ani. Sunt un om iubitor de frumos și mi-a plăcut întotdeauna să fiu aproape de oameni. Pasionată de chitară, instrumente de percuție, desen, dans, lectură, plimbări în natură, de fel sunt o fire activă și creativă. Îmi place să meditez și să fiu în aliniament cu mine și cu cei din jur și sunt devotată mediului în care lucrez. Sunt o fire blandă și calmă și vin în acest domeniu cu răbdare și cu dorința de a înțelege nevoile fiecărui copil în parte, știind că în spatele fiecărui comportament se află o nevoie emoțională, de cele mai multe ori neîmplinită. Din 2020 sunt în cadrul programului “Copilul Interior” facilitat de Oana Stoianovici, iar din 2021 sunt antrenor voluntar. Aici mi-am conștientizat la un nivel profund emoțiile, aducând acceptare și lucrând cu ele într-un mod benefic mie. Consider acest lucru un mare plus în viața mea, cu care vin în deschiderea față de copii. Sunt onorată să contribui la dezvoltarea noilor generații de copii, știind că fundația este cea mai importantă, înainte ca aceștia să devină adolescenți și apoi adulți.

Phone:
Educator Montessori Toddlers Urban

“Sunt Petronela Neamțu – Educator Montessori Toddlers Urban

Din dorința de a- i întelege pe ceilalți am urmat cursurile Facultăți de Psihologie urmând apoi un master în acest domeniu.
Sunt o persoană calmă, răbdătoare, veselă și optimistă.

Iubesc copiii și îmi place să mă transpun în lumea lor colorată, plina de creativitate și inocență.
Sunt o fire sociabilă și prietenoasă având ca și motto: “comunicarea este cheia succesului”.

Sunt atentă la nevoile copiilor, îmi place să mă joc cu ei, să îi încurajez și să contribui la dezvoltarea lor.

Consider gradinița ca fiind a doua casa a copilului, drept pentru care afecțiune și blândețea primează în formarea și educarea celor mici.”

Phone:
Asistentă Medicală Izvor

“Fă ceea ce-ţi place cu adevărat şi nu vei mai munci nici o zi din viaţa ta!” ..acesta e motto-ul care mă ghidează de mai bine de 10 ani, când de pe băncile Facultății de Medicina (specializarea “Asistență Medicală”) am decis să-mi exercit meseria alături de cele mai pure ființe de pe Pământ – copiii. Oportunitatea de a lucra zilnic cu ei, în cadrul Universului Montessori, este direct proporțională cu împlinirea mea ca om, ca și cadru medical, dar nu în ultimul rând, ca și mama de două minuni. Am acceptat provocarea de a face parte din această echipa și sunt recunoscătoare pentru acest prezent pe care îl trăiesc, atât de frumos creionat. Pentru tot ceea ce faceți cu și pentru noi: Vă mulțumim vouă, copii!

Phone:
Educator Montessori Toddlers Izvor

Sunt absolventă a Facultății de Sociologie și Asistență Socială – Universitatea București, dar și a Masterului în același domeniu.

Despre mine pot spune că sunt o fire calmă, empatică, răbdătoare, blândă, creativă, mereu cu zâmbetul pe buze și cu inima deschisă să primească și să dăruiască iubire, punctuală, responsabilă, dornică de a învăța și de a face lucruri deosebite.

În copilărie fiecare dintre noi a avut un rol principal în povestea sa. Rolul pe care deseori îl jucam și care se potrivea foarte bine cu personalitatea și sufletul meu a fost cel de educatoare/învățătoare.
Deși anii treceau, eu îmi doream tot mai mult să urmez visul copilăriei mele, și iată-mă astăzi o educatoare împlinită.

Împreună cu cei mici, îmi doresc să descoperim și mai mult lumea și tot ceea ce ne înconjoară prin numeroase activități, joculețe și experiențe ce au drept scop formarea și dezvoltarea multilaterală a acestora, însă într-o notă de basm.
Mă bucur mult pentru această oportunitate și pentru că fac parte din familia Montessori.

Phone:
Educator Secundar Toddlers Izvor

Sunt Patrolea Ionela- Asistent Educator Montessori Toddlers Izvor și sunt absolventă a Facultății în Administrarea Afacerilor din cadrul Universității “Trinity Saint David” din Marea Britanie.

Sunt o persoană pozitivă, prietenoasă şi ambițioasă.

A lucra cu cei mici este o provocare de care ai parte zi de zi, însă zâmbetul și spontanitatea lor îți fac cu siguranță ziua mai frumoasă.

Sunt mamă, iar metoda Montessori i-a adus băiețelului meu liniștea interioară, devenind mai echilibrat şi independent.

Am avut sanşa de a mă alătura unei echipe minunate de la care am învățat să respect copiii, să-i ascult şi să le vorbesc ca și cum aş face-o cu adulții. Sunt într-un continuu proces de dezvoltare și sunt încântată de a face parte din echipa Universul Montessori.

Phone:
Educator Secundar Bambini English Urban

“Cei care mă cunosc spun despre mine că sunt un bun ascultător, o persoană pe care se pot baza şi o persoană răbdătoare. Eu consider însă că la temelia fiecărui om ar trebui să se afle empatia, calitate pe care m-am preocupat să mi-o dezvot și care consider că este punctul meu forte. Doar așa pot să creez acea legatură profundă, acea conexiune ce îmi permite să percep sentimentele şi nevoile celuilalt, reuşind astfel o comunicare eficientă.

Consider că perioada preșcolară este foarte importană și constituie o bază solidă în formarea copilului pe toate planurile de dezvoltare, iar eu simt că pot să ofer copiilor suportul şi îndrumarea de care au nevoie pentru a-şi contrui viitoarea personalitate. Acest lucru se poate face doar prin perseverenţă, calm, răbdare, iubire şi afecţiune și am încredere că le am pe toate acestea.”

Phone:
Educator Secundar Bambini Izvor

“A fi educatoare nu înseamnă doar a educa, ci înseamnă mai presus de toate a simți …să simți iubire pentru copii,să simți că aceștia înseamnă ceva pentru tine. Iubesc să fiu in preajma copiilor, deoarece aceștia emană bucurie si inocență! Fiecare zi petrecută cu copiii este diferită și interesantă, este o oportunitate de a fi mereu in lumea copilăriei!”

Phone:
Educator Secundar Toddlers Bartolomeu

Motivul pentru care am ales sa fac parte din Universul Montessori este ca iubesc copiii, sunt o persoană rabdatoare,ambițioasă,responsabilă si dornică de a oferi iubire copiilor. Sunt recunoscatoare sa fac parte din echipa Universul Montessori iar dorinta mea este să-i pot oferi fiecarui copil sprijinul necesar de care are nevoie pentru a-și croi un drum in viață.

Phone:
Asistentă Medicală Urban

“Am absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie ,,Dunărea de Jos” din Galați specializarea Asistență Medicală Generală. Am profesat în domeniul stomatologiei dar și într-o clinică care oferă servicii medicale de diagnostic imagistic, de laborator precum și asistență medicală specializată. În anul 2021 am absolvit Nivelul I al Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic, iar anul acesta în cadrul Facultății de Medicină din Brașov, am absolvit Programul de Master specializarea Managementul și strategiile îngrijirilor paliative. Sunt o persoană foarte ambițioasă, empatică, organizată, îmi place corectitudinea, iubesc copiii și să stau în preajma lor. Relația mea cu copiii a fost dintotdeauna specială, în perioada liceului implicându-mă în proiecte precum ,,Toți la grădiniță, toți la școală”, militând întotdeauna pentru drepturile copiilor. Am convingerea că o societate civilizată va avea întotdeauna nevoie de oameni pregătiți, pasionați și dedicați.”

Phone:
Asistentă Medicală Bartolomeu

“Omul nu e niciodată atât de mare ca atunci când se lasă în genunchi să ajute un copil.” Pitagora
Sunt Mirela Matei și sunt asistenta medicală a copiilor din grădiniță. Când mă apropii de un copil, el trezește în mine două sentimente: tandrețe pentru ceea ce este și respect pentru ceea ce poate deveni.

Phone:
Educator Secundar Casa Dei Bambini Urban

“Pasiunea de a lucra cu cei mici am descoperit-o la activitățile de voluntariat în cadrul unei grădinițe. Mi-am dorit dintotdeauna sa pot contribui la educația copiilor. Sunt răbdătoare, amabilă, empatica, prietenoasă, creativa, sensibilă și atentă. Îmi doresc să contribui la formarea copiilor motivați, pasionați și independenți.”

Phone:
Educator Montessori Bambini Deutsch Bartolomeu

Numele meu este Antonia Mihai şi sunt încântată să fiu alături alături de cei mici în lumea copilăriei.
Am descoperit pedagogia Montessori încă de când eram studentă şi de atunci am început să mă informez și să caut metode noi prin care să le ofer copilașilor experiențe autentice, sănătoase și potrivite stadiului de dezvoltare în care se află. Am învățat parcurgând învățăturile Mariei Montessori, că dincolo de aspectele academice, metoda aceasta reprezintă un stil de viață care are aplicabilitate pentru toate vârstele. Înconjurată de persoane pasionate în aceeași direcție, am deslușit tainele materialelor şi am început să văd rezultate în dezvoltarea micuților. Misiunea mea este să sprijin şi să asist dezvoltarea copiilor care cresc armonios într-un mediu bine pregătit pentru nevoile lor. Este o bucurie să le fiu alături în cea mai importantă perioadă de dezvoltare, perioadă care îi va defini ca viitori adulți.

Phone:
Educator Secundar Bambini Deutsch Urban

Autoeducația şi educația permanentă mă caracterizează pe deplin. Drept (încă o) dovadă, în 2023 am finalizat studiile de licență ca şefă de promoție a Facultății de Psihologie şi Ştiințe ale Educației din cadrul Universității Transilvania din Braşov. Sunt absolventă a Modulului Psihopedagogic Nivel I şi a cursului de Asistent Montessori nivelul 3-6 ani organizat de Paces România. Ca mamă de doi preşcolari, fiecare zi îmi aduce noi bucurii şi noi provocări care mă fac să mă dezvolt continuu. Sunt onorată să fac parte din echipa Universul Montessori Braşov, un loc ideal pentru formare, creştere şi dezvoltare pe toate planurile.

Phone:
Educator Secundar Toddlers Urban

Sa fac parte din echipa Universul Montessori a fost și este o continua experiența de care ma bucur in fiecare zi.
Ceea ce îmi propun este sa însoțesc copiii in procesul de creștere și împlinire personală pentru a-și atinge întregul potențial. Prin comunicare, reușesc sa creez un mediu sigur in care copilul sa-și dezvolte încrederea in sine, independența și plăcerea de a învața in fiecare zi lucruri noi, ce îi vor ajuta pe parcursul vieții.
Ma consider norocoasa sa am alături de mine oameni care ma ajuta sa ma dezvolt și sa evoluez in cadrul echipei Universul Montessori.

Phone:
Educator Secundar Bambini Deutsch Bartolomeu

Numele meu este Dascăl Diana, absolventă a Facultății de Sociologie și Comunicare, din cadrul Universității Transilvania Brașov, și recunosc că sunt încântată pentru faptul că am avut ocazia să pătrund în lumea inocenței, a reacțiilor sincere, a bucuriei provocate de lucruri mărunte și a rezolvarii rapide a conflictelor – și anume, aceea a copiilor.

Mamă la rândul meu, am căutat să le ofer copiilor mei cea mai buna educație, de aceea, în urmă cu 7 ani am aflat despre pedagogia Montessori cu care am rezonat.

În familia Universul Montessori mă simt extrem de confortabil și doresc să le ofer copiilor de aici tot sprijinul necesar pentru a se dezvolta armonios, devenind adulții de mâine cu încredere în propriile forțe.

Phone:
Sună acum!