Bartolomeu, strada Agricultorilor, nr. 7 (colț cu strada Lanurilor)

Loc de joacă exterior

Asistentă medicală

Clase spaţioase şi luminoase

Activităţi opţionale

La fiecare clasă Montessori sunt cate două educatoare – principală şi asistenta, iar maximul de copii acceptat este dat de suprafata clasei. În fiecare locaţie Universul Montessori există o doamna îngrijitoare dedicata pentru îngrijirea copiilor (schimbarea de scutec), cât şi personal propriu ce se ocupa zilnic de curatenia din locatie.

Credem cel mai tare în puterea exemplului și îi tratăm pe cei mici cu respect, iar ei învață astfel să facă asta mai departe. Tocmai de aceea îi implicăm pe copilaşi în activităţile de viaţă practică cum ar fi pregătirea mesei, îngrijirea plantelor, curăţarea clasei, aşezarea papuceilor etc. Poți programa vizitarea centrului educațional printr-un mesaj la adresa de email:

Echipa Universul Montessori Bartolomeu

Adriana Scarlat

Educator Montessori Toddlers Bartolomeu

Simona Dulea

Educator Secundar Casa dei Bambini Bartolomeu

Lavinia Pliatsikas

Educator Montessori Casa dei Bambini Bartolomeu și Coordonator locație Bartolomeu

Victoria Ristea

Educator Montessori Bambini English Bartolomeu

Adina Nichifor

Educator Secundar Toddlers Bartolomeu

Mirela Matei

Asistentă Medicală Bartolomeu

Antonia Mihai

Educator Montessori Bambini Deutsch Bartolomeu

Diana Dascăl

Educator Secundar Bambini Deutsch Bartolomeu
Educator Montessori Toddlers Bartolomeu

“Am studiat Științe Economice, Facultatea Finanțe Bănci și pentru ca mi-a plăcut mereu sa stau în preajma copiilor, cu mult înainte sa devin mămică, am decis sa-mi îndeplinesc visul și am urmat cursul de Educator Specializat. Mutându-mă in Brasov,am avut șansa de a mă alătura unei echipe minunate, aceea de la Universul Montessori Brașov. Sunt o persoana calma,prietenoasă,înțelegătoare, ambițioasă, creativă și dornică de o oferi iubire copiilor. Sunt pregătită să le fiu alături în aceasta lume fascinantă a copilăriei,sa-i ghidez,sa învățăm și sa descoperim împreună.”

Phone:
Educator Secundar Casa dei Bambini Bartolomeu

“Am absolvit facultatea de Psihologie si Pedagogie Brașov cu titlul “Licentiat în psihologie”. Iar în prezent urmez cursul de “Educator Specializat”. Încă din perioada studenției am avut oportunitatea de a lucra în sistemul de învățământ privat ca și Educatoare, unde am putut pune în practica cunoștințele dobândite în facultate. Sunt o persoana calma, vesela, optimista, răbdătoare, empatica și foarte creativa. Îmi place arta și frumosul, iar lucrul acesta m-a ajutat sa pot lucra cu copiii din învățământul preșcolar și primar unde am susținut ateliere de creație cu ei aproximativ 7 ani de zile. Lucrul cu copiii îmi da o satisfacție imensa, mai ales atunci când ști ca munca ta în modelarea comportamentului unui copil este o etapa foarte importanta pentru evoluția acestuia, iar rezultatele sunt vizibile. Am descoperit de curând pedagogia Montessori și sunt foarte atrasa de principiile acesteia. Echipa minunata din acest univers m-a ajutat sa încep sa cunosc tainele unei educații exemplare pe care orice părinte o dorește pentru copilul sau.”

Phone:
Educator Montessori Casa dei Bambini Bartolomeu și Coordonator locație Bartolomeu

Sunt mama de 3, absolventa a cursului de educator Montessori 3-6 ani, iar la baza, inginer in industria alimentara. Deși meseria de educator, întotdeauna mi s-a părut una dintre cele mai grozave din lume, nu m-am gandit niciodată ca ar putea fi meseria mea. Dar uite ca viata mi-a dat toate motivele ca eu sa fac acest pas și in fiecare zi îmi confirma ca am făcut alegerea potrivită. Este fascinant cât de mult este prețuit copilul in pedagogia Montessori, cât de mult poți contribui la dezvoltarea lui și cât de ușor este sa te bucuri împreuna cu el. Sper la o colaborare cât mai frumoasa atât cu copiii dar și cu părinții, vin cu multa energie pozitivă și dorința de a face lucrurile sa se întâmpla intr-un mod cât mai frumos.

Phone:
Educator Montessori Bambini English Bartolomeu

Am 35 de ani și sunt născută în Slatina. Am studiat Facultatea de Filosofie – Jurnalism și sunt stabilită în Brasov de câțiva ani. Sunt un om iubitor de frumos și mi-a plăcut întotdeauna să fiu aproape de oameni. Pasionată de chitară, instrumente de percuție, desen, dans, lectură, plimbări în natură, de fel sunt o fire activă și creativă. Îmi place să meditez și să fiu în aliniament cu mine și cu cei din jur și sunt devotată mediului în care lucrez. Sunt o fire blandă și calmă și vin în acest domeniu cu răbdare și cu dorința de a înțelege nevoile fiecărui copil în parte, știind că în spatele fiecărui comportament se află o nevoie emoțională, de cele mai multe ori neîmplinită. Din 2020 sunt în cadrul programului “Copilul Interior” facilitat de Oana Stoianovici, iar din 2021 sunt antrenor voluntar. Aici mi-am conștientizat la un nivel profund emoțiile, aducând acceptare și lucrând cu ele într-un mod benefic mie. Consider acest lucru un mare plus în viața mea, cu care vin în deschiderea față de copii. Sunt onorată să contribui la dezvoltarea noilor generații de copii, știind că fundația este cea mai importantă, înainte ca aceștia să devină adolescenți și apoi adulți.

Phone:
Educator Secundar Toddlers Bartolomeu

Motivul pentru care am ales sa fac parte din Universul Montessori este ca iubesc copiii, sunt o persoană rabdatoare,ambițioasă,responsabilă si dornică de a oferi iubire copiilor. Sunt recunoscatoare sa fac parte din echipa Universul Montessori iar dorinta mea este să-i pot oferi fiecarui copil sprijinul necesar de care are nevoie pentru a-și croi un drum in viață.

Phone:
Asistentă Medicală Bartolomeu

“Omul nu e niciodată atât de mare ca atunci când se lasă în genunchi să ajute un copil.” Pitagora
Sunt Mirela Matei și sunt asistenta medicală a copiilor din grădiniță. Când mă apropii de un copil, el trezește în mine două sentimente: tandrețe pentru ceea ce este și respect pentru ceea ce poate deveni.

Phone:
Educator Montessori Bambini Deutsch Bartolomeu

Numele meu este Antonia Mihai şi sunt încântată să fiu alături alături de cei mici în lumea copilăriei.
Am descoperit pedagogia Montessori încă de când eram studentă şi de atunci am început să mă informez și să caut metode noi prin care să le ofer copilașilor experiențe autentice, sănătoase și potrivite stadiului de dezvoltare în care se află. Am învățat parcurgând învățăturile Mariei Montessori, că dincolo de aspectele academice, metoda aceasta reprezintă un stil de viață care are aplicabilitate pentru toate vârstele. Înconjurată de persoane pasionate în aceeași direcție, am deslușit tainele materialelor şi am început să văd rezultate în dezvoltarea micuților. Misiunea mea este să sprijin şi să asist dezvoltarea copiilor care cresc armonios într-un mediu bine pregătit pentru nevoile lor. Este o bucurie să le fiu alături în cea mai importantă perioadă de dezvoltare, perioadă care îi va defini ca viitori adulți.

Phone:
Educator Secundar Bambini Deutsch Bartolomeu

Numele meu este Dascăl Diana, absolventă a Facultății de Sociologie și Comunicare, din cadrul Universității Transilvania Brașov, și recunosc că sunt încântată pentru faptul că am avut ocazia să pătrund în lumea inocenței, a reacțiilor sincere, a bucuriei provocate de lucruri mărunte și a rezolvarii rapide a conflictelor – și anume, aceea a copiilor.

Mamă la rândul meu, am căutat să le ofer copiilor mei cea mai buna educație, de aceea, în urmă cu 7 ani am aflat despre pedagogia Montessori cu care am rezonat.

În familia Universul Montessori mă simt extrem de confortabil și doresc să le ofer copiilor de aici tot sprijinul necesar pentru a se dezvolta armonios, devenind adulții de mâine cu încredere în propriile forțe.

Phone:
Sună acum!