Fetița noastră este în al 3-lea an de Universul Montessori Urban, un centru educațional ce poate fi considerat un etalon în domeniu, gestionat cu responsabilitate și eficiență, cu oameni deosebiți, care construiesc și modelează caractere cu profesionalism și dăruire, într-un mediu sigur și plin de căldură.
Toate acestea au contribuit și au făcut posibil ca așteptările noastre să fie mai mult decât împlinite, începând cu adaptarea blândă și continuând cu fiecare etapă a evoluției Dariei.
Daria a fost mereu un copil sociabil, dornic de interacțiune și cunoaștere. Prin activitățile educative și creative desfășurate atât în grup cât și individual, îndrumați permanent cu blândețe dar și fermitate, și-a însușit într-un mod natural cunoștințe elementare, noțiuni de lucru în echipă și respectare a regulilor. Evoluția ei a fost frumoasă, firească, echilibrată, a mers mereu cu bucurie și nerăbdare la gradiniță.
La momentul începerii grădiniței, acasă era foarte selectivă în ce privește alimentația (orice metode am încercat), însă cu abordarea doamnei educatoare, meniul a fost treptat agreat integral, iar în prezent este foarte iubit. Acasă nu e nimic așa bun ca la grădi :), dar ulterior a început să accepte și cu noi feluri de care în trecut nu se atingea (dat fiind că le-a “testat” la grădiniță).
Comunicarea optimă atât cu doamna educatoare cât și la nivel managerial, cu deschidere permanentă pentru dialog și soluții, a permis construcția unor relaționări corecte, bazate pe respect reciproc, benefice în procesul complex al formării copilului.

Mulțumim Universul Montessori pentru crearea acestui univers magic pentru copilul nostru, pentru că onorează cu succes oferta de educație de calitate și de amintiri prețioase!

Sună acum!